Za podrobnejše informacije izberite želeno področje

Digitalizacija


Fotografija


Zvok


Video


RetuširanjeRačunalniške storitve May

Stara Cesta 4
Prevoje Pri Šentvidu
1225 Lukovica

gsm: 040 170 999
mail: info@may.si
Poročni video bledi, fotografije iz otroštva rumenijo. Diaprojektor se je pokvaril in diapozitive lahko gledate le še "proti svetlobi".

Video

Oglejte si vaše stare posnetke na modernem DVD-predvajalniku, uvozite jih v računalnik in uredite. Skopirajte jih in pospravite na varno mesto za primer najhujšega.


Digitaliziramo VHS, VHS-C, S-VHS, Hi-8 in Digital-8 ter po dogovoru tudi Betacam in ostale medije. Shranimo jih na poljuben digitalni nosilec- CD, DVD, miniDV ali trdi disk (po dogovoru tudi DV, Betacam) v poljubnem video zapisu.


Fotografije

Ogledujte si jih na televizijskem zaslonu ali računalniškem monitorju, naredite si varnostno kopijo, zaščitite jih pred zobom časa.

Digitaliziramo fotografije (do A3 velikosti) ter filme (pozitive in negative) vseh standardnih velikosti (35 mm, 6x4 - 6x9, 4"x5", 120). Pri digitalizaciji iz filma se izvede tudi odprava posledic poškodb filma na fotografijah s pomočjo profesionalne strojne opreme.

Po dogovoru je možno tudi retuširanje.

Zvok

Shranite stare intervjuje na nove medije- digitaliziramo MC ("navadne" kasete) in mikrokasete, po dogovoru pa tudi MP, LP in ostale medije.

 

Izdelava spletne strani: Računalniške storitve May